Ana Sayfa Portal Üye Listesi Takvim
Duyangelmis Bilgi Paylaşım ve Eğlence İçeren En İyi Türkçe Forum Sitesidir.
Giriş Yap - Üye Ol
  • Home
  • Duyangelmis Bilgi Paylaşım ve Eğlence İçeren En İyi Türkçe Forum Sitesidir.
  • ~ Cep Forum, Cep Telefonları Forumları ~
  • ~~ iPad Forum, ipad destek forumları ~~
  • Adobe'dan Yeni iPad Uygulaması: Voice

Konu : Sitemize Hoş Geldiniz Lütfen Forum Kurallarını Okunuz . Konu : Mesaj Burda Yayınlanmasını İstiyorsanız İletişim Geçin Hemen Yayınlayalım. Konu : Sitemize Moderetör Alımı Başlamıştır Başvuru İcin Moderetor Alımı Konusunu Okuyunuz İyi Eğlenceler İyi Forumlar Yönetim. Konu : Es Selamu Aleykum ve Rahmetullahi ve Berekatuhu Edeple Gelen Lutufla Gider
Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gösterim Stili
Adobe'dan Yeni iPad Uygulaması: Voice
G4m3_0v3R
 KuRuCu
Site Sahibi
Yorum Sayısı: 4,188
Konu Sayısı: 2,145
Rep Puanı: 0
Nerelisiniz: Sivas
Mesleğiniz ?: Güvenlik
Hangi Takımlısınız?: Fenerbahçe
Kan Grubunuz: AB RH (+)
Hangi Burçsunuz?: Akrep
İlişki Durumu: İlişkisi Yok
Ruh Hali: Piskopat
Durum: Offline
İcon16  03-26-2019, 06:50 PM
Adobe'dan Yeni iPad Uygulaması: Voice ! 

mzl.kxkuhpki.175x175-75.jpg

Son yıllarda geliştirdiği mobil uygulamalarla da gündeme gelen Adobe, Voice adını alan uygulamasını yayınladı. iPad için tasarlanan uygulama, sinema severlere gülümsüyor.

Masaüstü işletim sistemleri için geliştirilen Lightroom ve Photoshop uygulamalarının mobil versiyonlarını da önceki yıllarda yayınlayan, küresel düzeydeki mobil cihaz akımına ayak uyduran Adobe, iPad için geliştirdiği yeni uygulaması Voice'i App Store üzerinden yayınladı.

Voice hikayenizi anlatıyor
Mobil kullanıcılar için giderek daha fazla araç sağlayan Adobe'nin en son ürünü Voice, bir iPad uygulaması, iOS 7 ve sonraki işletim sistemi sürümleri ile uyumlu ve 217 MB'lık bir depolama alanına ihtiyaç duyuyor. Peki Voice ne işe yarıyor?

Bir tür sinematografi uygulaması olan Voice, video aracılığıyla hikayeler anlatılması temeline dayanıyor. Ses, görüntü ve video eklenerek videolar meydana getirilebilen Voice'in iddialı olduğu en önemli alan ise herkesin kullanabileceği kadar basit olması.
Adobe Creative Media Solutions Ürünleri Başkan Yardımcısı Winston Hendrickson konuya dair yaptığı açıklamada video ve ses teknolojisinde endüstri lideri olan Adobe'nin Adobe Voice ile teknolojisinin gücünü sergilediğini belirtti.

Uygulama Adı : Voice
Fiyat : Ücretsiz
IAGOlM.gif
IAGhAj.gif
Ara
« Önceki Konu | Sonraki Konu »

• Konuyu Yazdır

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi
  • Forum
  • Yetkililer
  • Üye Listesi
  • Takvim