Ana Sayfa Portal Üye Listesi Takvim
Duyangelmis Bilgi Paylaşım ve Eğlence İçeren En İyi Türkçe Forum Sitesidir.
Giriş Yap - Üye Ol
  • Home
  • Duyangelmis Bilgi Paylaşım ve Eğlence İçeren En İyi Türkçe Forum Sitesidir.
  • ~ Cep Forum, Cep Telefonları Forumları ~
  • ~~ Diğer Cep Telefonları ~~
  • Efsane geri dönebilecek mi?

Konu : Sitemize Hoş Geldiniz Lütfen Forum Kurallarını Okunuz . Konu : Mesaj Burda Yayınlanmasını İstiyorsanız İletişim Geçin Hemen Yayınlayalım. Konu : Sitemize Moderetör Alımı Başlamıştır Başvuru İcin Moderetor Alımı Konusunu Okuyunuz İyi Eğlenceler İyi Forumlar Yönetim. Konu : Es Selamu Aleykum ve Rahmetullahi ve Berekatuhu Edeple Gelen Lutufla Gider
Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gösterim Stili
Efsane geri dönebilecek mi?
G4m3_0v3R
 KuRuCu
Site Sahibi
Yorum Sayısı: 4,188
Konu Sayısı: 2,145
Rep Puanı: 0
Nerelisiniz: Sivas
Mesleğiniz ?: Güvenlik
Hangi Takımlısınız?: Fenerbahçe
Kan Grubunuz: AB RH (+)
Hangi Burçsunuz?: Akrep
İlişki Durumu: İlişkisi Yok
Ruh Hali: Piskopat
Durum: Offline
İcon16  03-25-2019, 08:33 PM
Bir dönem cep telefonu piyasasında büyük oyunculardan olan RIM, son yıllarda zor zamanlar geçiriyor. Firmaya çok yakın bir kaynaktan sızan habere göreyse, yeni jenerasyon BlackBerry 10 işletim sistemi, harika yeniliklerle karşımıza çıkacak ve bu durumu değiştirmeye çalışacak.

BB10 işletim sistemi için bir çıkış tarihi bile çoktan verildi: 30 Ocak. Uzun süredir sessiz kalan RIM, pazar payının artık çok küçük bir kısmını elinde tutuyor. Çokça eleştirilen eski CEO'lar, Jim Balsillie ve Mike Lazaridis ise ancak bu yıl konumlarını terk ettiler. Firmanın başına geçen yeni CEO Thorsten Heins ise, birçoklarının yapamayacağı bir işe baş koydu ve yok olmaya yüz tutmuş bir firmayı canlandırmaya çalıştı.

New York Times'a yakın zamanda verdiği röportajda; "İşlerin daha kötüye gideceğini zannetmiyorum" diyen Heins, bolca BB10 hakkında konuştu. En çok üzerinde durduğu konu ise yeni işletim sisteminin, birçok farklı programdan gelen mesajlara cevap verme opsiyonu oldu. Facebook, LinkedIn ve Twitter gibi uygulamaların mesajlarını tek bir potada toplayacaklarına değinen CEO, sonuç olarak hiçbir uygulamayı açmak zorunda kalmadan, istediğimiz platforma, istediğimiz gibi mesaj gönderebileceğimizi iddia etti.

RIM cephesinde büyük bir değişim olduğu su götürmez bir gerçek ama yeni CEO Heins ve BB10'nun gerçekten neler yapabileceğini görmeden de bir şey söylemek doğru olmayacaktır...

g3c4t.jpg
IAGOlM.gif
IAGhAj.gif
Ara
« Önceki Konu | Sonraki Konu »

• Konuyu Yazdır

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi
  • Forum
  • Yetkililer
  • Üye Listesi
  • Takvim
  • Yardım