Ana Sayfa Portal Üye Listesi Takvim
Duyangelmis Bilgi Paylaşım ve Eğlence İçeren En İyi Türkçe Forum Sitesidir.
Giriş Yap - Üye Ol
  • Home
  • Duyangelmis Bilgi Paylaşım ve Eğlence İçeren En İyi Türkçe Forum Sitesidir.
  • ~ Cep Forum, Cep Telefonları Forumları ~
  • ~~ iPad Forum, ipad destek forumları ~~
  • HP, iPad Pro’ya rakip oluyor!

Konu : Sitemize Hoş Geldiniz Lütfen Forum Kurallarını Okunuz . Konu : Mesaj Burda Yayınlanmasını İstiyorsanız İletişim Geçin Hemen Yayınlayalım. Konu : Sitemize Moderetör Alımı Başlamıştır Başvuru İcin Moderetor Alımı Konusunu Okuyunuz İyi Eğlenceler İyi Forumlar Yönetim. Konu : Es Selamu Aleykum ve Rahmetullahi ve Berekatuhu Edeple Gelen Lutufla Gider
Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gösterim Stili
HP, iPad Pro’ya rakip oluyor!
G4m3_0v3R
 KuRuCu
Site Sahibi
Yorum Sayısı: 4,188
Konu Sayısı: 2,145
Rep Puanı: 0
Nerelisiniz: Sivas
Mesleğiniz ?: Güvenlik
Hangi Takımlısınız?: Fenerbahçe
Kan Grubunuz: AB RH (+)
Hangi Burçsunuz?: Akrep
İlişki Durumu: İlişkisi Yok
Ruh Hali: Piskopat
Durum: Offline
İcon16  03-26-2019, 06:51 PM
HP, iPad Pro’ya rakip oluyor!

Apple’ın tablet sektöründe bomba etkisi yaratan iPad Pro modelinden sonra firmalar Apple’ı takip etmeye başladı. Samsung’tan sonra şimdi HP de yeni tabletler üzerinde çalışıyor. Detayları haberimizde.

D6O3kZ.jpg

Android cephesinde tablet bilgisayar sektörü özellik son iki yılda oldukça küçülmüş ve firmalar uygun fiyatlı modeller ile karşımıza çıkmaya başlamıştı. Samsung, Asus ve HP gibi markalar 200 dolar altı 7-8 inç tabletlerle kar etmeyi denemişti. Anlaşılan bu durum firmaları memnun etmedi. iPad Pro’nun sadece ilk 3 günde 200.000 adet satması, firmaların dikkatini çekmiş gibi görünüyor.

Samsung, iPad Pro duyurulmadan kısa bir süre önce 18.4 inçlik Galaxy View tabletini duyurmuştu. Geçtiğimiz haftalarda iPad Pro ile birlikte satışa çıkan cihazdan şimdilik başka haber yok. Ancak asıl haber HP’de. 2013 yılından bu yana sattığı uygun fiyatlı Slate 7 modeli, firmayı bir sonraki adım için hazır hale getirdi. HP artık gözünü yükseklere dikmiş durumda.

İddiaya göre HP, iş, eğitim, sağlım gibi alanlarda kullanılmak üzere üst segment tabletler hazırlamaya başladı. Bu cihazlar iPad Pro ile rekabet içerisinde olacak. Zaten firma yıllar önce de katlanabilir ekranlı dizüstü bilgisayar gibi ürünler üretmişti. Üstelik bu rekabet fiyatta da kendini gösterecek. Yani HP, büyük ekranlı ve “Premium” sınıfta cihazlar ile karşımıza çıkacak. Zaten bilgisayar satışlarında iş dünyası ile arası oldukça iyi olan şirket, şimdi müşterilerine mobiliteyi artırmak adına tabletler de sunacak.
IAGOlM.gif
IAGhAj.gif
Ara
« Önceki Konu | Sonraki Konu »

• Konuyu Yazdır

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi
  • Forum
  • Yetkililer
  • Üye Listesi
  • Takvim
  • Yardım
  • Yukarı Çık